banner

Vacature Zelfstandig Werkend Kok

De Preuverie is dé partner voor de catering van o.a. bedrijfsfeesten, recepties, bruiloften of diners. Een bedrijf met jarenlange ervaring in catering zowel op de eigen unieke evenementenlocaties of op locatie van de klant. Er wordt gewerkt met pure ingrediënten en seizoensproducten. Ons aanbod wordt geheel op basis van de wensen van de klant aangepast: van feestelijke hapjes, luxe lunch, uitgebreid diner tot stijlvolle barbecues. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok.

Heb jij je opleiding Zelfstandig Werkend Kok (niveau 2/3) afgerond en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime collega met 0-3 jaar werkervaring.

Je werkt in teamverband en bereid alle voorkomende gerechten voor, van lunches, feestelijke hapjes tot aan het bereiden van uitgeserveerde diners op locaties. We bieden je een leuke werkplek binnen een jonge dynamische organisatie waarin er veel ruimte is om je te ontwikkelen. Voor de functie zoeken we een echte aanpakker, die nauwkeurig is en flexibel inzetbaar voor zowel onze keuken in Barneveld als op de evenementenlocaties.

Interesse?

Neem dan contact op met Marieke Versteijnen via 088 - 000 1580 of stuur je CV en motivatie naar marieke@depreuverie.nl