banner

Dynamische lunch voor Intergamma

Steeds iets nieuws verzinnen is best lastig. Daarom zocht Intergamma naar een partij met een frisse blik en creatieve ideeën. De Preuverie werd ingeschakeld om voor de 380 medewerkers de jaarlijkse feestelijke lunch te organiseren. 

Bij een grote organisatie als Intergamma, franchisegever van doe-het-zelf-ketens Gamma en Karwei, komen collega’s elkaar niet dagelijks tegen. Daarom organiseert het concern één keer per jaar een gezellige lunch om iedereen de mogelijkheid te geven om elkaar te ontmoeten en meteen te worden bijgepraat over belangrijke zaken in het bedrijf. 

“We wilden dit keer iets anders dan anders”, vertelt Marc Born van Intergamma. “Daarom hebben we De Preuverie vrij spel gegeven om met ideeën te komen. Verras ons! Vanwege de grootte van de groep werd gekozen voor tien uitgiftepunten waar de collega’s hapjes konden halen. Denk aan een klein stamppotje of een soepje. Zo krijg je dynamiek in de zaal en is er voor ieder wat wils. Daarnaast werden een paar gerechten uitgeserveerd door De Preuverie.” 

Intergamma kijkt tevreden terug op de lunch. “Het was super. De sfeer was goed, er waren nergens wachtrijen en iedereen vond het een leuke middag. Na de lunch was er nog tijd voor een speech en een toost met prosecco. Het geheel was goed georganiseerd, dus we zijn zeer tevreden.”