banner

Creatieve catering voor je bedrijfsevenement?

De zomer is weer voorbij en iedereen is terug van vakantie. Tijd om na te denken over je volgende bedrijfsevenement! Waar ga je het houden? Wat schotel je je personeel voor tijdens het feest? De Preuverie zorgt voor de heerlijkste, creatieve hapjes. 

De Preuverie presenteert nieuw foodbook!

De Preuverie blijft op zoek naar de lekkerste gerechten en heerlijke hapjes. Onze nieuwe bevindingen op het gebied van heerlijk eten zijn samengevoegd in het nieuwe foodbook, boordevol foodinspiratie voor ieder moment van de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke stoofschotel of een op de huid gebakken zalmfilet? Natuurlijk vergezeld van gekruide krieltjes en een combinatie van seizoensgroenten. Met de Ofyr vuurschaal of de BarrelQ (een luxe versie van de barbecue), bereiden we op jouw evenement ter plekke heerlijke gerechten. Benieuwd? Ontdek de heerlijke gerechten in ons foodbook. 

 

Wat onze klanten vertellen

De Preuverie heeft al heel wat magen gevuld! Zo bouwde de Big Tent Trailer binnen no-time het terrein van De Spar om in een gezellige evenementenlocatie en waren we bij Het Eetcafé van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Wat klanten vaak vertellen is dat De Preuverie zorgt voor sfeer! Zo ook Nauta, een internationale distributeur van beveiligingsproducten. Het personeel had de Big Tent Trailer weleens ergens zien staan en vond het er gezellig uitzien. Dat wilden ze proberen! "Op de dag zelf zorgde een styliste ervoor dat het er perfect uitzag. Toen we aankwamen brandden er al vuurkorven en stonden er hapjes en drankjes op tafel", vertelt Gerben van Dijk namens het bedrijf. "Ook het contact met De Preuverie was prettig. Ze kwamen op locatie kijken waar de tent het beste kon staan en dachten met ons mee. De dag was bijzonder goed geslaagd!"

Wil jij ook je klanten of werknemers verrassen in het nieuwe seizoen? Met goed eten kom je al heel ver en daarvoor zit je bij De Preuverie wel goed! Neem contact met ons op voor meer informatie