banner

Heerlijk festivalsfeertje met Big Tent Trailer

Een privé-festival? Het is mogelijk met de Big Tent Trailer. Dat bewezen Henny en Jan Blokhuis, die onlangs hun 25-jarig huwelijksfeest vierden op Strand Nulde. Compleet met kampvuurtjes, een barbecue, lange tafels en veel gezelligheid.

“We wilden ons 25-jarig huwelijk graag vieren in de buitenlucht, en dan liefst anders dan anders. Nou, dat is gelukt!”
, vertelt Henny.

Tijdens de heropening van Kasteel De Schaffelaar in Barneveld spotte ze de Big Tent Trailer. “Wow, daarin wil ik eens een feestje vieren", dacht ik. "In eerste instantie wilden we de trailer thuis opzetten, maar toen kwamen we op Strand Nulde. Met al je vrienden en familie op het strand, een zonsondergang erbij…”

Het feest werd een groot succes. “We kregen geweldige reacties. De Big Tent Trailer op zich is al een beleving met het prachtige interieur en meubilair. Zelf hebben we nog wat strobalen en vuurschalen laten aanrukken en kruiwagens met ijs en bier erin."

"Er werd gebarbecued en continu rondgegaan met allerlei lekkere hapjes. Met live muziek erbij werd het een fantastisch festivalsfeertje, maar dan met je eigen vrienden en familie. En we kregen uiteindelijk ook die zonsondergang waar we op hoopten. Wat een geluk!”