banner

Barneveldse haringparty 2018

De Barneveldse haringparty, waarbij een haringvaatje wordt geveild, is inmiddels een traditie geworden in ondernemend Barneveld. Het haringvaatje leverde dit jaar maar liefst 10.000 euro op voor het goede doel.

Bezoekers werden ontvangen met een glas prosecco, waarna er tijd was om te ontspannen en te netwerken op het gazon voor Kasteel De Schaffelaar.Timo Kruft startte de veiling van het vaatje Hollandse Nieuwe, dat uiteindelijk een mooi bedrag van 10.000 binnen hengelde. De opbrengst van het vaatje wordt verdeeld onder de goede doelen Ons Bedrijf en Hospice Barneveld. Ons Bedrijf besteedt het geld aan een overkapping met stoelen, banken en tafels en Hospice Barneveld aan onder meer een verrijdbare sta-op-stoel.Na de veiling was het tijd om te happen.

De eerste haring werd gehapt door burgemeester Asje van Dijk, directeur Timo Kruft van de TeKa Groep, directeur Wiljo Klein Wolterink van BDUmedia, directeur Wilma Gorissen en deelnemer Stefan van Hamersveld van Ons Bedrijf en vrijwilligerscoördinator Margriet van Drie en verpleegkundige Margé ter Maaten van Hospice Barneveld.

Er waren ruim 400 ondernemers en vertegenwoordigers van belangenorganisaties aanwezig op de haringparty. De netwerkbijeenkomst ging na het happen nog even door waarbij De Preuverie voorzag in heerlijke hapjes!