banner

Maak kennis met onze creatieve catering

Bij de Preuverie zorgen we ervoor dat het onze gasten nergens aan ontbreekt. Tijdens ieder evenement bereidt ons vakkundige foodteam heerlijke petit fours die door de gastvrije bediening bij jou worden gebracht. Chefkok Henry vertelt over onze creatieve catering!

Heerlijk eten  voor grote groepen
Tijdens veel evenementen ontvangen we grote groepen mensen. We voorzien bezoekers altijd van heerlijk eten; een uitgebreide lunch, een uitgeserveerd diner of creatieve petit fours. “Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht. Dat geldt voor alle stappen in het proces: de inkoop, de bereiding en de opmaak van de borden. We willen dat mensen verrast zijn door elk gerecht!” zegt chefkok Henry

Veel vraag naar biologisch
“We merken dat de vraag naar biologische gerechten steeds groter wordt”, vertelt Henry. “Dat is leuk, want bij ons komt de lokale boer bij wijze van spreken zijn producten in de keuken brengen.” De foodbeleving past perfect bij het duurzame karakter van de Preuverie. Zo wordt er zoveel mogelijk in gepaste porties ingekocht. Blijft er toch iets over? Dan worden de restjes verzameld in de zogenoemde Swill containers, waarna er biogas van wordt gemaakt.

De aankleding van het eten
Een heerlijke lunch of een uitgeserveerd diner staat nooit op zichzelf. Om een gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen, is de aankleding ook heel belangrijk! “We gaan altijd eerst met de opdrachtgever om de tafel”, vertelt Henry. “Hierbij kijken we in het uitgebreide foodbook welke gerechten het beste bij de opdrachtgever passen. Daarna praten we verder over het eten, de eventuele allergiewensen en de aankleding. We zorgen er altijd voor dat ieder diner en iedere lunch een plaatje is!”

Wil je genieten van heerlijk eten? Dan zit je met de creatieve catering van de Preuverie wel goed. Eet smakelijk!

Bekijk de mogelijkheden voor jouw catering.