banner

Bijeenkomst ''Het Eetcafé'' van Binnenlandse Zaken

Hoe maak je een kantoor duurzaam? Daar dachten beleggers, ontwikkelaars en overheidsprofessionals onlangs samen over na tijdens 'Het Eetcafé'. De Preuverie zorgde voor de catering.

“Het Eetcafé is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken”, vertelt evenementenorganisator Wytze Kuijper van Zooow. Wat natuurlijk niet kan ontbreken tijdens een bijeenkomst met zo'n naam is .... eten! Daar kwam De Preuverie in beeld.

“Door samen te werken met de Preuverie was het mogelijk om zelf een locatie te bepalen met gegarandeerd een goede cateringservice", vertelt Wytze.

Het programma van 'Het Eetcafé' startte in de namiddag met een presentatie over de duurzaamheid van kantoorruimtes. Ondertussen bereidde de Preuverie het diner voor.

“Na de presentatie hebben we met z’n allen een hapje gegeten. Er was voor ieder wat wils. Van vlees- tot vegetarische gerechten!” Ook de programma partner van Wytze was enthousiast over het eetcafé. “De voorzorg van het evenement was goed. Tijdens het evenement stond de Preuverie continu voor ons klaar en ook over de nazorg zijn wij zeer tevreden. Dit eetcafé komt met stip in de top drie en waarschijnlijk op nummer één!"