banner

De Preuverie introduceert pop-up eventlocatie

Onze nieuwste concept is mobiel en kan op iedere gewenste plaats ingezet worden. De Big Tent Trailer is een stijlvol omgebouwde vrachtwagentrailer waarmee elke plek binnen twee uur wordt omgetoverd tot een eventlocatie.

De trailer heeft een ingebouwde, uitrolbare stretchtent met houten palen. Zo ontstaat een overkapping van 200 m² (uitbreiding mogelijk) op bijvoorbeeld het parkeerterrein voor jouw bedrijfspand of in een fabriekshal. In de gezellig ingerichte achterwand brand de knusse sfeerhaard en geven de accessoires van natuurlijke materialen een warme uitstraling. Uit de trailer komt verder een lange bar, vuurkorven, heaters en een trendy en landelijke meubilairlijn bestaande uit tafels, statafels en picknick- en loungesets.

Het pop-up concept leent zich goed voor feesten en evenementen op bijzondere locaties. Denk aan een feest op een strand of in een mooie landelijke omgeving.

Alles in huis

Natuurlijk ontbreekt het jouw gasten aan niets. Het team van De Preuverie voorziet jullie namelijk van hoogwaardig eten en drinken. Smaakvolle combinaties en fraaie presentaties zijn daarbij het uitgangspunt. Ook op het gebied van entertainment en activiteiten kunnen wij met jou meedenken.