banner

'Experts op het gebied van sfeer bij De Preuverie'

Deze zomer opende Nováccent de deuren van haar nieuwe bedrijfspand in Leusden. De Big Tent Trailer was erbij. “Het zag er zo gezellig uit!”

De Nováccent Group helpt organisaties met het verbeteren van informatiebeveiliging, IT-infrastructuur, data kwaliteit en business intelligence. Onlangs nam het bedrijf haar intrek in een groter kantoorpand. De bijbehorende parkeerplaats werd voor de opening door De Preuverie omgetoverd in een stijlvolle feestlocatie. “Via via werden wij geattendeerd op de Big Tent Trailer van De Preuverie. We waren al snel enthousiast en dat was terecht”, vertelt Laura de Hoop.

“De samenwerking met De Preuverie was enorm prettig. Ze denken met je mee en dragen veel ideeën aan, bijvoorbeeld over hoe alles neergezet kan worden. Zij hebben er duidelijk veel verstand van. We herkenden onze parkeerplaats niet meer terug toen de Big Tent Trailer eenmaal stond!”

De opening van de hoofdkantoor van Nováccent werd een groot feest. “Om vier uur ontvingen we onze gasten met een heerlijke prosecco. We konden zelfs de kleur kiezen, dus gingen we voor een oranje versie als knipoog naar onze huisstijl.” Na de speeches en rondleiding werd het barbecuebuffet al snel geopend.

“We hadden een aantal vegetariërs in ons midden. De chefkoks van De Preuverie hielden daar natuurlijk rekening mee en maakten ter plekke op de barbecue klaar wat iedereen lekker vond.”