banner

Nauta: Styliste zorgde dat onze feestlocatie er perfect uitzag’

Dat een personeelsfeest op een industrieterrein op en top sfeervol kan zijn? Dat bleek onlangs bij Nauta in Barneveld.

Met de Big Tent Trailer werd de ruimte rond het bedrijfspand van Nauta omgetoverd in een aantrekkelijke feestlocatie. Voordat het feest losbarstte, stapten de medewerkers op de fiets voor een wedstrijdje geocaching. Daarbij navigeer je aan de hand van GPS-coördinaten.

,,Ontzettend leuk om te doen. Toen we terugkwamen brandden de vuurkorven en stonden er hapjes en drankjes op tafel. Daarna hebben we heerlijk gebarbecued. Dat gebeurde op van die grote olievaten, wat extra sfeer gaf’’, vertelt Gerben van Dijk namens de internationale distributeur van beveiligingsproducten zoals kluizen, sloten en beslag voor ramen en deuren.

Nauta had de Big Tent Trailer eerder zien staan tijdens een regionaal evenement. ,,Dat sprak ons aan. Ook het contact met De Preuverie was prettig. Ze kwamen op locatie kijken waar de tent het beste kon staan en dachten met ons mee.

Op de dag zelf zorgde een styliste ervoor dat het er perfect uitzag. Dat heeft ons aangenaam verrast en sterk bijgedragen aan de ontspannen en informele sfeer.’’