banner

Foodinspiratie voor feesten en bijeenkomsten

De Preuverie heeft onlangs haar nieuwe Foodbook gelanceerd. Daarin staat het nieuwe culinaire aanbod en biedt hiermee volop foodinspiratie voor onder meer huwelijken, particuliere feesten en zakelijke bijeenkomsten. 

Het Foodbook is bedoeld als inspiratiebron voor bijvoorbeeld bruidsparen of eventorganisatoren. De chef-koks van De Preuverie denken graag mee over een foodbeleving die helemaal is afgestemd op een evenement en de bezoekers. Daarom komt alles aan bod in het nieuwe Foodbook: van lunch en diner tot finger food en late night snacks. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van biologische streekproducten.

De Preuverie ging daarvoor recent een samenwerking aan met Puur Dichtbij en Boerenhart. In het Foodbook komen ook enkele cateringinnovaties aan bod. Zo introduceert De Preuverie de vuurschaalbarbecue, die met zijn roestkleur en stijlvolle ontwerp een echte eyecatcher is. In het midden brandt een behaaglijk, sfeervol houtvuur en op de stenen buitenring worden gerechten bereid.

Vraag het Foodbook nu aan