banner

Garantiefonds voor evenementen

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Of heb je iets anders leuks te vieren met de Big Tent Trailer? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Na tijden van onzekerheid begrijpen wij van de Big Tent Trailer maar al te goed dat dit misschien spannend is. Daarom hebben we het garantiefonds in het leven geroepen, waarin risico’s gedekt zijn. Zo kun jij zorgeloos aan de slag!

Het garantiefonds voor evenementen
Zorgeloos een evenement boeken met zekerheid bij onverwachte situaties? Het Next Venue Garantiefonds maakt het mogelijk. Dit speciale fonds biedt garanties bij het boeken van evenementen in welke vorm dan ook. Van grote congressen en beurzen, tot kleine zakelijke bijeenkomsten en zelfs bruiloften. Wie een locatie van Next Venue boekt, maakt gebruik van het garantiefonds en alle zekerheden die het fonds biedt!

Het garantiefonds biedt:
Altijd de garantie om je evenement te verplaatsen bij calamiteiten, tot aan 10 werkdagen voor de uitvoerdatum van het evenement. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig!

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan eenmalig tot aan 10 werkdagen voor de uitvoerdatum van het evenement worden ingelost bij de volgende calamiteit:

- Bij een pandemie, zoals Covid-19

De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde

En goed om te weten:
Je kunt eenmalig verplaatsen. Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 15 andere Next Venue-locaties.

Meer weten?

Neem contact met ons op