Particulier

Een bruiloft, familiefeest of verjaardag gepland?

De Preuverie verzorgt een lunch, hapjes, of een buffet of uitgeserveerd diner op locatie met de kwaliteit van een toprestaurant.

Met de exclusieve catering van De Preuverie genieten u en uw gasten van authentieke gerechten die met liefde zijn bereid door onze ervaren keukenbrigade. Zij maken hiervoor uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en waar mogelijk kiezen zij voor biologische producten uit de eigen streek. 

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Een bruiloft behoort tot één van de belangrijkste dagen van uw leven. Deze dag moet romantisch, feestelijk en zorgeloos zijn, een dag om nooit te vergeten. Voorafgaand aan uw huwelijk bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Misschien wilt u uw gasten verrassen met een uitgebreid buffet of wilt u een kok aan huis een diner laten verzorgen. U kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een heerlijke barbecue waarbij u een optimale beleving krijgt van live cooking. Catering betekent voor ons meer dan een buffet of diner op niveau. Wij zorgen voor een passend servies, linnen op de tafels, sfeervol kaarslicht, verse bloemdecoraties en vriendelijk en kundig personeel.

Vorige Volgende