Particulier

Een bruiloft, familiefeest of verjaardag gepland?

De Preuverie verzorgt lunches, hapjes, buffeten of een uitgeserveerd diner op locatie met de kwaliteit van een toprestaurant.

Met de exclusieve catering van De Preuverie genieten jullie van authentieke gerechten die met liefde zijn bereid door onze ervaren keukenbrigade. Zij maken hiervoor uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en waar mogelijk kiezen zij voor biologische producten uit de eigen streek. 

Jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Een bruiloft behoort tot één van de belangrijkste dagen van jouw leven. Deze dag moet romantisch, feestelijk en zorgeloos zijn, een dag om nooit te vergeten. Voorafgaand aan het huwelijk bespreken we jullie wensen en mogelijkheden. Misschien wil je de gasten verrassen met een uitgebreid buffet of laat je liever een kok aan huis het diner verzorgen. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een barbecue met een optimale live cooking beleving. Catering betekent voor ons meer dan een buffet of diner op niveau. Wij zorgen voor een passend servies, linnen op de tafels, sfeervol kaarslicht, verse bloemdecoraties en vriendelijk en kundig personeel.

Vorige Volgende

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.