"Nog steeds genieten we na van een bijzondere dag die we mochten beleven. Het eten is van een voortreffelijke kwaliteit."

Referenties
referentie

Big Tent Trailer

Tover elke plek om tot een sfeervolle eventlocatie

  • Overkapping van 200 m2
  • Staat binnen 2 uur
  • Inclusief catering & bediening
  • Bekijk de folder
Over

Big Tent Trailer

Met de Big Tent Trailer toveren wij binnen twee uur jullie parkeerplaats, buitenruimte of fabriekshal om tot een sfeervolle evenementenlocatie waar je vol trots gasten kunt ontvangen. Dankzij de ingebouwde strechttent ontstaat een overkapping van 200 m². De stretchtent is op aanvraag ook uit te breiden. In de gezellig ingerichte achterwand brandt de sfeerhaard. Accessoires van natuurlijke materialen zorgen voor een warme uitstraling. Wij plaatsen een lange bar, vuurkorven en een trendy en landelijke meubilairlijn bestaande uit (sta)tafels, picknick- en loungesets. Sfeer gegarandeerd! Zeker omdat De Preuverie zorgt voor de lekkerste hapjes, drankjes en gerechten.

WKR-proof

Een feestje met de Big Tent Trailer is niet alleen sfeervol, maar ook fiscusproof. Als we de trailer namelijk neerzetten in of naast het bedrijfspand hoef je de kosten niet af te trekken van de vrije ruimte binnen de WKR.  

image
Ik wil contact!

Ontvang het foodbook

image
image
Ik wil meer informatie!

Offerte aanvragen

vul in
reacties van anderen

De Preuverie ervaringen

8

Goed. Pluspunten: meedenken, service, vriendelijke behulpzame medewerkers.

~ Marlies Hordijk, Webhelp ~

Referentie

8

Zeer positief. Er is veel mogelijk. Er wordt goed meegedacht.

~ Annemarie van Beek, ROM bb ~

Referentie

9

We kijken terug op een geslaagd event met alleen maar tevreden gasten. We zijn door jullie totaal ontzorgd. Bij het inrichten werden de puntjes goed op de i gezet en het eten viel goed in de smaak. Pand werd schoon en netjes achtergelaten.

~ Hans du Gardijn, Janse mode bv ~

Referentie

9

Zeer goed en voor herhaling vatbaar! De grote aantrekkingskracht van de Big Tent Trailer? Zelfs een locatie op een 'saai' industrieterrein wordt omgetoverd tot een sfeervolle locatie.

~ Gerben van Dijk, Nauta Services BV ~

Referentie

8

Het was een top event. Pluspunten: flexibel, meedenken, vriendelijk, snel reageren.

~ Yvonne Keyzer, Florius ~

Referentie

9

Heel goed en zeer behulpzame medewerker! Prima georganiseerd en boven verwachting aansluiting apparatuur al geregeld en meegedacht over de tafelopstelling

~ Petra, Rabobank ~

Referentie

8

Fijne samenwerking door ervaring op het pand. Weten precies wat er nodig is. Medewerkers, aankleding, hapjes ziet er allemaal verzorgd uit.

~ Wilmar de Bree, ABN AMRO BANK ~

Referentie

10

Een dikke 10! Onze gasten waren onder de indruk van de ambiance en sfeer van de big tent trailer. We kregen veel complimenten over het eten en de vriendelijke bediening. Jullie hebben een visitekaartje afgegeven.

~ Henny Blokhuis, ZieZo Support ~

Referentie

9

Zeer goed eten, ook voor de mensen met dieetwensen, vriendelijk, gastvrij, aankleding. Alleen maar positieve reacties gekregen, dus ik kan niet anders dan positief zijn.

~ Laura de Hoop, Novaccent ~

Referentie

8

Mede dankzij jullie verliep onze open dag op rolletjes. Wij hadden nergens omkijken naar, zodat wij veel tijd voor onze gasten hadden! Chapeau hiervoor!

~ R. van Klompenburg, AviVet BV ~

Referentie

9

uitstekend eten, Eigen inbreng mogelijk, flexibel, modern aankleding van de locatie. Volgende keer weer!

~ Nienke Goudbeek, ABN AMRO ~

Referentie

9

Netjes, correct en complimenten voor het team. Ze denken mee en zijn flexibel.

~ Ronnie Schut, Van de Pol Hout en bouwmaterialen ~

Referentie

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.